{ MET LIEFDE }

Oohh... wat vind ik het jammer dat ik jullie niet mee kan laten genieten van die geur... en smaak! Ik vind dat ik mijzelf vandaag weer overtroffen heb (of mag je dat niet van jezelf zeggen?)  ;o)

Als je een manier zoekt om je kind of ega een gezonde maaltijd te laten eten of als je zelf een dagje zonder vlees wilt doen, probeer dan a.u.b. eens zelf een pizza te maken. Als je díe eenmaal geproefd hebt...

Vandaag was het bij ons werkelijk een met liefde gemaakte pizza. Samen met zoonlief heb ik vanmiddag op het gemak de verser dan verse ingrediënten tot kleine stukjes gesneden. Nadat de broodbakmachine het deeg voor ons klaar had, hebben we het samen laagje voor laagje opgebouwd en in de oven geschoven. Een dik kwartiertje later zaten we héérlijk te genieten van een onvervalste pizza. Mjammie!

Neem er aan tafel een lekker rood (Aldi) wijntje in een super nep Rivièra Maison glas bij en je romantisch Italiaans liefdesdiner is compleet. Wat wil je nog meer?  ;o)

Okay... morgen weer een knutselbericht...

14 opmerkingen:

 1. ooh lekker lekker lekker!!
  Ik ruik het wel hoor in gedachte!!!
  Oh wat heerlijk lijkt me jou piza
  ga hem ook maken hoor!
  een heeeele romantische avond verder maar dat zal wel geen probleem zijn.
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er heerlijk uit. Ik zou haast een broodbak machine aan gaan schaffen. Lijkt me trouwens toch leuk om zelf brood te bakken dus wie weet.
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahahah!! hoe je het verteld............leuk hoor!! ziet er heerlijk uit...........echt !!

  En inderdaad jammer dat ik niet even kan ruiken en proeven...............fijne avond groetjessssssssssssss Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik tegenwoordig brood voor de bodem van de bakplaat.Glutenarm)En voor de rest doe ik de normale dingen op o.a die jij opnoemtWij vinden het lekker en niks geen geruzie meer met die bodem.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet dat er lekker uit zeg! Zou ik zelf ook eens moeten maken, maar vaak komt het er niet van!

  Lieven groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hée, dát hebben vandaag óók gegeten, ook in bbm en belegt met tomatensaus, mozzarella én verse basilicum. Mmmmm, echt lekker!
  Nooit meer een kant-en-klare diepvriespizza, zeker als je weet dat de kaas die daar op zit, niks met kaas te maken heeft...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er werkelijk heel erg lekker uit. Zelf heb ik het nog nooit aangedurfd om een pizza te maken, ja vroeger op school een keer, maar dat is al zo lang geleden. Jouw recept wil ik toch een keertje uitproberen. Dankjewel voor het steuntje in de rug ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker hoor zo'n zelfgemaakte pizza. Bij ons is het feest als mijn man zijn beroemde pizza maakt "pizza di papa". Het is ook zo leuk dat de kinderen kunnen helpen en zelf met ideetjes voor op de pizza komen.

  Fijne dag en groetjes,
  Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Monique, het klinkt heerlijk en toevallig staat er hier vanavond ook pizza op het menu, heb alle ingrediënten al in huis, maar een volgende keer probeer ik jou recept enne.....tuurlijk mag je dat van jezelf zeggen. Wat ik je nog wilde zeggen is dat ik je vernieuwd Blog veel leuker vind, ik geniet.
  Fijne dag en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oh heerlijk ik heb toeballig ook net een zelfde soort pizza gemaakt vega en makkelijk :-)( met restjes van een verjaardag)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. OOOOOOOOOO ziet er zeer smakelijk uit...
  Fijne zonnige dag , groetjes van Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind dat je dat zeker mag zeggen, waarom niet. De foto spreekt voor zich hij ziet er heerlijk uit.
  Dank voor de tip ga het ook een keer proberen.
  Groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 13. O maar het geeft niet hoor, dit zijn ook prima berichten!!!! Hier gaat het neusje kriebelen hihi! Bedankt weer en knutselse! Mooie avond, groeten, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben gek op pizza, dat ziet er heerlijk uit !
  Ik heb geen broodmachine zou het ook zonder lukken ?!

  BeantwoordenVerwijderen