{ MINI-QUILT }

Ter ere van het 15-jarig jubileum van Seasons ontwierp Ellen Meuwese 2 zeefdrukken. De twee lapjes kon je terug vinden in het tijdschrift. Maar ook zonder de twee zeefdrukjes kun je door middel van de werkbeschrijving dit een leuke miniquilt in elkaar te zetten.

4 opmerkingen:

 1. janny wagenaar9 maart 2010 om 12:34

  Hallo,
  Al en tijdje lees ik mee op je blog, kijk elke dag even of er nieuws is, erg gezellig. Nu een vraag, in welke seasons stonden de quiltjes? Ik heb vanmorgen de seasons van febr./maart gekocht maar daar stonden ze niet in (ik kon in de winkel niet kijken of ze daar in stonden want het was verpakt in plastic).
  Groeten, Janny.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Janny: sorry, dit zijn zeefdrukken van al een jaar of wat terug. Had ik even kunnen melden! ;o)

  Maar ook zonder de zeefdrukken lijkt me dit een heel erg leuk werkje om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kleurtjes,ik heb in deze stijl en kleur 30jaar geleden al een wagendekentje gebreid,en vind het nog steeds een mooie combinatie,ben ook al jaren abbonnee van seasons maar de lapjes heb ik niet meer,maar leuke stofjes zijn er ook genoeg ,gr christina

  BeantwoordenVerwijderen