{ OPROEP }

Eigenljk doe ik dit nooit, maar vandaag wil ik jullie toch om een gunst vragen. Willen jullie alsjeblieft op deze site een behoorlijke kijk nemen en jullie aanmelden? Wij hebben er vandaag jammer genoeg (weer) een sms van moeten ontvangen.

Het kost je niets, maar kan wel een héleboel opleveren. Dank je wel!

8 opmerkingen:

 1. Dank voor de tip, ga mij gelijk even opgeven.
  Groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb me gelijk aangemeld, en een kopie van jou berichtjes op mijn blog geplaatst

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op Marion's blog staat ook een oproep voor een jongeman die vermist is. Kijk daar ook even s.v.p.
  Je kunt haar blog via die van mij vinden (weet nog niet hoe ik een link moet plaatsen)
  bedankt alvast.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Monique,
  Dank je voor de tip. Heb me direct aangemeld.
  Groetjes Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Monique,
  Ik heb me ook meteen aangemeld, hoor.
  Bedankt dat je er aandacht voor gevraagd hebt!
  Fijne dag, Aafke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Monique,
  Wat goed van jou,dat je dit op je site zet. Ik heb me direct aan gemeld. Mooie nieuwe blog heb je, erg leuk!
  Groet, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wij kwamen net laat thuis en onze Maaike van bijna 11 bleek nog wakker. Er was van de natuurclub gebeld, waar Maaike, Koos en Hans lid van zijn. Het vermiste meisje is lid van de club geweest. Maaike, die er toch al zo mee liep, blijkt het meisje dus te kennen en is er erg door aangeslagen. Ik vind het wel raar, dat er zo weinig aandacht voor in de media is. Natuurlijk zijn de politiek verwikkelingen groot nieuws. Maar een vermist kind, zoiets wil je toch ook op de voet volgen? Er lijkt zo weinig aandacht voor. Of ligt dat aan mij?
  Teunie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Teunie: Dat is dus iets wat mij ook wel een beetje zorgen baart. De dag er na was het even op Hart van Nederland te zien, maar verder niet in bijvoorbeeld het ontbijtnieuws of iets dergelijks.
  Dat is ook de reden waarom ik het Alert aan heb staan. De media kiest voor wat ik te horen krijg en soms blijkt dat dus erg weing te zijn.
  Hoop van harte dat ze snel terecht mag komen. Dit wens je niemand toe.

  BeantwoordenVerwijderen