{ TOCH WEL BEZIG }

Ondanks dat mijn arm/schouder me nog steeds erg in de weg zit (eind van deze maand mag ik bij de neuroloog langs) zit ik (natuurlijk!) voor geen meter stil. Ik ben vorige maand met een ABC-stitchery begonnen en eergister maakte ik hiervan de letter Q af.

Mocht je denken dat ik dan bijna klaar ben: toch niet. Ik had al eerder aangegeven dat ik dit keer eens bij het einde zou beginnen. Mijn eerste letter was dus niet de A, maar de Z.


De letters werken aardig weg, al is de ene wel wat bewerkelijker dan de ander. Maar ach, dat houd er de spanning wel in hé?  ;o)

Vanavond hoop ik er weer even lekker voor te kunnen gaan zitten, de televisie heeft mij vandaag toch niet veel te bieden. Maar eerst nog even een bakkie doen bij mijn "vriendinnen". Wat heerlijk om jullie allemaal te mogen kennen!

9 opmerkingen:

 1. Ooh wat wordt dat mooi zeg! Is het een soort stitcherie? Nou meis, fijne borduuravond, sterkte met je arm en schouder, en tot de volgende keer.
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Monique, wat wordt dat een prachtig borduurwerk, je bent ondanks de pijn in arm en schouder toch lekker bezig, misschien is het wel goed om er beweging in te houden, sterkte hiermee en geniet vanavond van je borduurwerkje.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kun jij je naald nog vasthouden dan? Ik heb een half jaar niets kunnen naaien, dat vond ik echt erg deprimerend...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi en ach, het houdt je van de straat toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ondanks je zo creatief ben.. pas op je schouder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat worden de blommenletters leuk zo joh! Ke bent al bijna op de helft!! Gaat best vlot zo joh! Mooie avond! Groeten, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Monique,

  Wat een gezellige blog heb je, heb me bij je volgers gezet.
  Wat een mooi borduurwerk, een hele klus hoor, ben benieuwd naar het eindresultaat.
  Fijn weekend
  groetjes Marion
  {www.rozemarijntjesbrocante.blogspot.com}

  BeantwoordenVerwijderen