{ UIT DE OUDE DOOS }

Nou ja... echt oud is de doos nog niet, maar ik wilde vandaag eigenlijk alleen even een plaatje neer zetten van een eerder gedaan werkje. Toen de foto gemaakt werd stonden we nog aan de vooravond van alle kou en nattigheid en vandaag de dag hangt deze mijnheer nog steeds vól overtuiging de sneeuwvlokken een hartelijk welkom te heten. Béétje overdreven, vind je niet?

Dus lijkt het mij hoog tijd een nieuw werkje in de gang op te hangen en ik dénk zelfs dat ik ook al weet welke het gaat worden. Er zat namelijk vorige week een erg passend patroontje in mijn Paasruilcadeau...

9 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd.
  Ben er klaar voor......
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige stitcherie. Ik ben heel benieuwd wat er nu gaat komen.
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief en een mooi lijstje....welterusten lieve lente groetjes van mij.............

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We mogen toch hopen dat we nu geen sneeuw meer krijgen hi hi! Doe maar een heel zomers plaatje in de lijst, dat lijkt me wel wat!

  Lieve groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Monique, dankjewel voor je lieve bericht wat ik heb mogen ontvangen voor m'n blog. Ja, Coby is echt een Schatje hoor, Geschreven met een grote S! Maar jij hebt toch ook een geweldig blog!! Heerlijk gewoon..., blijf maar naar je foto's kijken en vooral ook naar je ABC. Je had me een vraag gesteld en wil je graag beantwoorden. Zou je me even willen mailen, mijn mailadres staat rechtsboven bij profiel op m'n blog. Leuk dat we elkaar zo hebben gevonden en uiteraard ga ik je ook volgen. Stuur je lenteliefs en warme hartengroeten, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, die kan echt niet meer! Straks komt de winter nog terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dus het lag aan jou dat we zoveel sneeuw kregen... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen