{ GESTRIKT }

Ja hoor... zoonlief zit nog maar nét een week op school of mama is al gestrikt. Door de juf...
Vanaf volgende week zal deze mama één middag in de week dienst doen als... computermama!  Haha!
Of ik een beetje met een computer overweg kan, vroeg de juf... Heb maar niet verteld hóe ik aan mijn pc-kunde kom   ;o)
Wat ik trouwens in alle drukte en gekte totaal vergeten ben door te geven: de uitslag van de neuroloog. Een week of twee, drie geleden moest ik een bezoek brengen aan die (werkelijk) vriendelijke man, met als resultaat... Tja... het is hier in huis nog net geen "de blinde helpt de lamme"-situatie, maar mijn arm en nekklachten zijn het gevolg van... een hernia! ;o)

Inmiddels ben ik al een week of twaalf verder na mijn eerste pijnklachten en nog steeds is het behoorlijk aanwezig. Niet de pijn, maar wel het vervelende, zware, tintelende en aanwezige gevoel. Vandaar dat mijn blogbezoeken aan jullie op een nog wat laag pitje staan. Ik hou het simpelweg nog niet zo heel erg lang vol achter die pc. Zéker niet als ik steeds van die stomme verander-hormonen in mijn lijf heb...  :o(


Vanmorgen ben ik er wel even tussenuit gepiept hoor. We hebben hier in huis een heuze broedkamer (voorheen heette het gewoon slaapkamer) met behoorlijk wat nieuw opkomende groenten. Nog een week of wat en dan hopen we die naar buiten te kunnen doen, maar vandaag heb ik er tóch stiekem al een paar in de tuin gepland. Zou zo graag weer willen gaan oogsten, wat duurt dat wachten soms lang!
Nu is het wel zaak elke dag even een kijkje te gaan nemen, tenzij het water gewoon uit de lucht komt vallen. Zou voor de planten fijn zijn, voor mama wat minder. Want vier keer per dag op de fiets van huis naar school, van school naar huis, van huis naar school en van school naar huis is best een pittig stukje als je door de regen moet  :o( 

Maar hey! Heel erg klagen? Welnee.. Die culinaire winterkilootjes gaan er op deze manier wel lekker af hoor!  ;o)

4 opmerkingen:

 1. O gossie ....en nu?? gaan ze er wat aan doen aan je hernia ?? leuke foto's leuke blog Monique leuk leuk !! enne computerjuf !!!??? je kan het !! hou vol lieverd!! groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow leuk die plantjes!!!!!! leuk zeg computerjuf!
  Oh ik was zelf juf 15 jaar lang tot 1 januari, maar door verhuizing ben ik gestopt en ben ik voorlopig thuisblijfmama.. en mijn zoontje van 2 1/2 zit op de peuterspeelzaal en nu zie ik alles van de andere kant...zo leuk! heb me wel opgegeven voor de ouderraad.zo leer ik ook weer meer mensen kennen hier in winterswijk. maar tis zo grappig om nou de mama te zijn en niet de juf...
  oh wat vervelend zeg van je hernia...houd je dat fietsen dan wel vol?lijkt me al heel wat zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook wel leuk om mee te maken wat voor kinderen er bij zoonlief in de klas zitten. En sterkte met je arm, hou je maar rustig, het gaat over (en ik spreek uit ervaring!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou Monique ik ben al een hele tijd een trouwe fan van je. Geniet van je berichtjes en heb er al een hoop van geleerd!!
  Zal me even aan melden als volger want ondanks dat ik niet bij je volg lijstje stond, volg ik je toch iedere dag!!

  BeantwoordenVerwijderen