{ PAASRUIL }

Goedemorgen! Mooie tijd hé?  ;o) 

Ware het niet alleen dat ik het zó leuk vind om eindelijk mijn verrassing met jullie te kunnen delen, zoonlief vond het vanmorgen op onze zeldzame vrije maandag ook gewoon nodig vroeg zijn bed uit te gaan...

Hebben jullie ook allemaal een goede Eerste Paasdag gehad? Vól met het bezoeken van (3) verjaardagen hebben wij een drukke, maar zeker gezellige zondag achter de rug. Met nu al een veelbelovende Tweede Paasdag voor de boeg. Wat wensen we nog meer?

Eerst maar even het showen van mijn Paasverrassingen:


P aaslapje - een heerlijk fris groen lapje waar ik in gedachten direct een knuffel paashaasje van heb gemaakt.

A pplicatie patroontje - euhh... appliceren? Hoe dat moet heb ik nog niet uitgevonden, maar misschien is hier een neiuwe uitdaging geboren?  ;o)  Gelukkig kan ik het patroon ook als stitchery gebruiken en kreeg ik er een erg mooi geel DMC garen bij.

S peldenkussen - ik vind het niet alleen een erg leuk kussentje, zo kan ik ook mooi op mijn gemak een siggy van dichtbij bestuderen...

E eitjes - tja... die hebben het jammer genoeg niet gered tot de paasdagen...

N aalden - die had ik juist op mijn verlanglijstje staan! Een zakje vol nieuwe borduurnaalden, wat een passend geschenk! Hier kan ik zeker goed mee aan de slag. Wat dacht je van die heerlijke stitcheries en BOMMEN die op me liggen te wachten?

Dank je wel Erna!

Het patroontje heb ik inmiddels op stof overgenomen en de eerste steekjes zijn ook al weer gezet. Een heerlijk voorjaarsstitch, die nu toch echt heel erg snel mijn sneeuwman zal moeten gaan vervangen  ;o)


Mocht je een kijkje bij Erna geen nemen, dan kun je daar ook de paasverrassingen vinden die ik háár gestuurd heb: we hadden elkaar adres gekregen  ;o) 

Uiteindelijk vond ik de Paasruil best een moeilijke en uitdagende opdracht, hoewel ik me er natuurlijk wel zelf voor opgegeven heb. Maar wat moet je als beginnende knutselaar nu aan een doorgewinterde quiltster geven?
Ik heb in ieder geval mijn uiterste best gedaan en ik hoop van harte dat de cadeautjes in goede aarde zijn gevallen.

De rest van deze Paasdag is het een beetje een we-zien-wel-hoe-het-gaat-lopen-dag. Als de zon blijft schijnen zoals het nu doet, is er een kans dat we eindelijk weer eens de moestuin in schieten. De gekregen groentenplantjes zijn zaterdag in allerijl de grond in gegaan en hebben naar mijn idee voorlopig wel weer even genoeg water gekregen. Wat jij?  ;o)

Later op de dag hoop ik een behoorlijke tijd vrij te kunnen maken om op mijn gemak eens even lekker bij alle andere Paasruilers om het hoekje te kijken. Ben erg benieuwd!

Wens ik jullie tot slot allemaal nog een hele fijne Tweede Paasdag toe. Geniet er van!

19 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg die paasruil!
  Ik kende het nog niet en toen iemand me vroeg of ik mee wilde doen aan een swap????
  Heb ik gevraagd wat het was en kreeg ik geen bericht terug helaas. Maar ach er zullen er nog veel volgen toch?
  Dan geef ik me op hoor want het is super leuk/
  Ik wens je nog een fijne dag toe
  met veel paasgeluk
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk die geschenkjes over en weer!

  Geniet er van en ook nog van deze tweede paasdag! Ik ga zo naar een rommelmarkt, ben benieuwd of ik nog leuke vondsten aantref!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke pakjes heb je gekregen,en je bent meteen aan de slag gegaan.Leuk toch .
  Nog een fijne 2de paasdag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer van die leuke cadeautjes. Veel plezier ermee en ik denk niet dat dit de laatste ruil voor je is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie cadeautjes,Monique!Fijne paasmaandag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke pakjes!! Enne dat appliqueren leer je zo, dus het patroon goed bewaren, dat komt heus nog wel eens van pas!! Geniet maar van je vrije dag en je pakjes, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke verrassingen voor jou! En wat jij hebt gemaakt vond ik ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijke verwennerijtjes zeg! En je bent gelijk gestart, mooi begin!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb je leuke cadeaus gekregen en voor mij was het ook de eerste keer dat ik meedeed en ik vind het toch leuk.

  Hele fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk allemaal Monique...........

  Geniet er maar lekker van.....fijne tweede paasdag ! enjoy!

  Lieve groetjes van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om te lezen, dat je mijn cadeaus mooi vindt. en inderdaad zoals Lida al zegt dat appliceren leer je nog wel eens. Maar je bent vast begonnen om er een stitcherietje van te maken. Wordt vast super. Nog een fijne 2e Paasdag. Groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg leuk ook wat je hebt gekregen, en al gelijk aan het werk gegaan, sticherie is iets wat ik nog niet veel heb gedaan, maar wel erg gaaf vind.
  Fijne dag verder groetjes Annelies.H.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk zijn jouw cadeautjes en wat goed, je bent al begonnen aan het stitcherietje! Zo te zien wordt dat hartstikke mooi.
  Fijne dag verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je bent verwend geweest, zo te zien kadootjes die bij je hobby passen. (eitjes eten... hobby???). Groetjes, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke verassing heb je gekregen.
  Erg leuk de stitcherie.
  Nog een fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ook leuke kadootjes!
  En meteen begonnen...goed hoor!
  Groetjes Berbel

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie verwennerij Monique..geniet er van....Oh eh daar ben je al druk mee bezig zie ik!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke kadoos heb je gehad. De stitcherie is ook heel erg leuk.
  Fijne week, Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Marijke KOrving6 april 2010 om 11:00

  wat een leuke pakjes ook al zo verwend en je bent er al meteen mee begonnen ben benieuw als het klaar is.

  BeantwoordenVerwijderen