{ LEGE DAG }

Woensdagmorgen. Voor vandaag staan er totaal geen items op de agenda. Héérlijk! De was is maandag gedaan, de strijk gisteren..

Om half negen stap ik ons huisje binnen, wat zal ik eens gaan doen? Ik zet mijn pc-tje aan, loop naar de keuekn om het vuurr onder de ketel ete zetten en ruim het strijkijzer van gisteren nog weg. Terwijl mijn theewater warm begint te worden, check ik het eten en drinken van de poes, kijk ik wat er voor vandaag op het menu staat - stamppot rauwe andijvie uit de vriezer - en haal tot slot nog even een borstel door het toilet. Het huis is aan kant, de ketel fluit, mijn pc-tje staat aan. Op naar mijn vriendinnen!  ;o)


Maar eerst nog even mijn mail checken. Vandaag geen bestellingen, wel betalingen, dus de laatste twee pakketjes kunnen straks ook de deur uit. Omdat ik vandaag toch niet veel van doen heb (het is tenslotte mijn naaidag) ga ik straks eerst maar eens bij de groothandel wat nieuwe artikelen bestellen. Wat is er vraag naar de shawls!  ;o)


Daarna pak ik letterlijk de draad weer op en ga verder met het maken van geurhartjes. Ik heb er al twee geborduurd, nu moeten ze nog even onder het machine. Weet iemand misschien waar je - uiteraard voor een leuke prijs - losse lavendel of geursteentjes kunt krijgen?

Voor vanmiddag staat er eigenlijk alleen maar spelen, spelletjes doen en hexjes maken op het program. Héérlijk! Een lege agenda is een volle dag voor mama. Tot morgen! ;o)

24 opmerkingen:

 1. Heerlijk, zo'n 'open' dag waar je geen verplichtingen hebt maar lekker kan doen en laten wat je wilt!

  Geniet er van! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooh lekker!! geniet er van vandaag!!
  en super dat je winkeltje zo goed aanslaat
  fijne dag
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Monique, op de stofjes die Hexjes heten ze geloof ik zie ik helemaal geen rijgdraad steken hoe pak jij dat nou aan(ben een strater in patchworkland)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk voor je zeg. Ik heb ook zo'n mooi schema maar moet nog leren om me er aan te houden. Nu zie ik wat de beloning dus is!!!!
  groetjes, Karin (nog een beetje chaotisch)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik haal nog wel eens losse lavendel bij de Tuinen, 3 euro voor 50 gram. Dat is nog best wat aan volume en kon het zelf verder niet goedkoop vinden. Het staat trouwens bij de thee, maar dat vind ik zelf niet zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve hexjes en fijn dat je winkeltje zo goed loopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie stofjes gebruik je voor je hexagonnetjes. Hier is vanmiddag het zonnetje ook gaan schijnen. Dat wordt dus extra genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Hopeloos (klinkt niet écht hoopvol ;o): u vraagt, wij draaien. Volgende week een stap-voor-stap?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Monique, nu je een nummer van de KvK hebt kun je bij veel groothandels en importeurs terecht. Jacob Hooy heeft goede Lavendel gaat per kilo maar blijft lang goed. geursteentjes zit olie aan dit gaat in je stof zitten groeten Lenny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie stofjes gebruik je. Succes met je winkeltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie hexjes in wording, leuke stofjes hoor.
  Groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Allereerst wil ik je nog van harte felciteren met je webwinkel. Heel veel succes ermee.
  Lekker even een dag niks moeten. Geniet er maar van.

  Groetjes Babette

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dankjewel!
  Dan kan ik ook aan de slag kijken of het echt zo verslavend is!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heerlijk , zulke dagen, die heb ik veel te weinig... (ik weet het, eigen schuld...)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heerlijk zo'n dagje toch??? ...fijn dat het goed gaat met je webwinkel !! leuk !! fijne avond liefs van mij.....

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lots of very pretty petals you have.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heerlijk toch zo'n dag.Ik had er zo een paar in de vakantie. Heerlijk gewoon.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lovely fabric for your garden flowers.

  Love Leanne NZ

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lots of pretty fabrics and you're so organised! toni xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. The fabrics you have chosen are beautiful. Soon you will have a garden full of flowers:)

  BeantwoordenVerwijderen