{ DE AANHOUDER WINT }

Om eerlijk te zijn; ik vind het stiekem toch wel een heel gedoe. Rommelen met vijf breipennen en er dan ook nog een mooi geheel van weten te maken. Maar we zijn op weg! En het zal me uiteindelijk ook vast wel gaan lukken  ;o)


Het maken van dit kleine vestje is inmiddels onderdeel geworden van mijn weg naar een simpeler leven. Wist ik een jaar geleden nog niet dat een dergelijk leven me zomaar ongevraagd in de schoot geworpen zou worden, ik ben blij dat ik er me al die tijd al flink in verdiept hebt. Door simpele, maar voedzame maaltijden te leren bereiden, door te leren maken en vermaken van kleding en door steeds weer meer rond te neuzen naar hand- en homemade cadeaus, ben ik er van overtuigd dat ik me ook in mijn nieuwe toekomst prima staande weet te houden.


Mijn plan is - zo snel als ik weer een beetje een lekker ritme heb weten te vinden - hier weer genoeg met jullie te delen over een leven van weinig tot geen geld. Tips, trucs, gerechten of leuke zelfmakertjes. Want hoe ik het ook went of keer, het wordt bikkelen. Keihard bikkelen. Maar omdat ik weet dat ik absoluut niet de enige ben en omdat er een heleboel mensen zijn die nog niet weten hoe ze zich staande kunnen houden in een soortgelijke lastige tijd, zal ik blijven bloggen.

You can count on me xx

17 opmerkingen:

 1. Ik heb al moeite met 2 breipennen, dus ik ben helemaal onder de indruk van 5. Wat een lieve kleur heeft dat vestje! Haken kan ik trouwens wel!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Monique,
  Je vestje wordt prachtig, eerlijk waar...
  Je staat weer goed en stevig met beide benen op de grond meid, en dat heb je nodig ook natuurlijk. Ik ben heel blij dat je er weer frisse zin in hebt en ik kijk heel erg uit naar jouw verslagen. Al je maaksels en je heerlijke recepten voor heerlijk eerlijk eten...
  Fijne dag vandaag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is dat jouw kleine meisje? Wat wordt ze al weer groot zeg!
  En ook al weet ik dat het financieel niet makkelijk voor je gaat worden, ik weet zeker dat het je gaat lukken! Je bent een kanjer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je gaat het redden hoor! Jij bent letterlijk en figuurlijk creatief genoeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw het ziet er idd heel goed en netjes uit! En je meisje alweer zo groot....ach wat gaat dat snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je bent een dapper mens! Daarom , met zoń positieve instelling, gaat het een goed leven worden ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. you go girl , liefs marion p.s. je doet het goed !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bewonder je dat je dit kan .Kan niet breien,als je dat ziet moet je lachen. Vind dat je stevig staat en dat is een geode basis om mee verder te gaan. Hie ook niet makkelijk en zuinig leven,maar soms denk ik weleens,als je minder hebt kun je soms meer met weinig.
  Groet,
  Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat fijn lieverd dat je de MOED kon vatten om door te gaan!
  En dat kleine lieve armpje,
  in dat snoezige zachtroze mouwtje,
  is hier een getuigenis hiervan :-)
  De prikkende pennen steken er nog uit,
  maar het breiwerk zelf ziet er zo mooi uit!

  Dat is ook mijn bede voor jou en de toekomst;
  DAT JE DE MOED MAG HOUDEN!
  Soms zullen de pennen prikken...
  maar die mooie hoopvolle toekomst die HIJ voor jullie heeft weggelegd ligt open!
  Ik zie hem al schitteren...
  zacht en een beetje roze!

  Onze VADER weet wat jullie van node hebben!
  Dat HIJ jullie rijk mag zegenen keer op keer in dat wat nodig is.

  LIEFS, Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een positieve instelling, daarmee ben je al meer dan halverwege! Zet em op en voor leuke zelfgemaakte cadeautjes kun je veel inspiratie opdoen op de site van welke.nl.
  Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind je zo dapper he !!...liefs fijn weekend van mij...x !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het allemaal toch knap wat je doet en hoe je het allemaal doet. Want laten we wel wezen het is allemaal niet niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat wordt heel mooi. Knap werk. Het is goed om je energie te bundelen naar het positieve toe. Ik vind je dapper. Zal voor je bidden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoveel moois!
   Je doet het zo goed. Dat je met frisse moed verder mag gaan.
   groetjes, Franca.

   Verwijderen
 14. Haha, het is net of ik je het hoor vertellen ;-)... tijd voor een afspraakje misschien?
  Trouwens, als ik via bloglovin naar jouw blog ga en op lees blog klik word ik altijd naar een blogje van januari 2012 geleid. Waarschijnlijk iets verkeerd ingevoerd?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik kijk er naar uit. Ik heb je heerlijke eenvoudig leven-achtige blogjes gemist. Wat fijn dat je je al kon voorbereiden op wat nu bittere noodzaak is. Goed om van je te horen....

  BeantwoordenVerwijderen