{ STOF TOT NADENKEN }

Er zijn van die vragen, je krijgt ze vast wel eens. Zo'n vraag die simpel lijkt om te antwoorden, maar onbewust je denken stiekem toch harder aan het werk zet dan je zelf in eerste instantie zou verwachten. Zo'n vraag kan je inzicht geven, je laten zien dat je als reactie misschien een pasklaar antwoord geeft, maar is het wel je werkelijke antwoord?

Waar ik vandaag met jullie heen wil: ik kreeg vrij recent ook zo'n vraag. Nou ja.. niet één.. ik kreeg er direct een stuk of twintig onder mijn neus ;o)

Gelukkig hoefde ik niet direct te antwoorden, maar kreeg ik even wat tijd om de vragen op me in te laten werken om er vervolgens een eerlijk, vanuit mijn binnenste afkomstig antwoord op te geven.

Benieuwd naar het resultaat van dit heuse interview? Neem hier een kijkje. En liefst natuurlijk niet alleen voor mijn verhaal, maar klik nog eens wat vaker door naar de site Het Moederfront. Je leest er nog veel meer (inspirerende) verhalen!

Dank je wel Nicole voor je vertrouwen in mijn verhaal. Ik wens je graag succes met je vele werkzaamheden!

12 opmerkingen:

 1. Wat een mooi verwoord interview.
  Al beschrijft het uiterst pijnlijke dingen lieve Monique.
  Ik heb veel bewondering voor je kracht, moed en doorzettingsvermogen.

  DANK voor dit vertrouwen,
  dat wij als lezers een stukje dieper mochten zien en meeleven.
  Langs deze weg een warme omhelzing,
  omdat je die verdient hebt!

  LIEFS, Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt het mooi verwoord! Ik vind het knap dat je zo'n persoonlijk stuk toch openbaar kan zetten.
  Het is voor mij een stuk waar ik wat energie uit kan halen, en ook om dichtbij mijzelf te blijven. Want vaak het laatste wordt ons soms zo moeilijk gemaakt..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Monique,
  Ik heb het hele interview gelezen en ik ben helemaal trots op je... Je hebt het prachtig verwoord en gelukkig blijf je lekker jezelf en BIJ jezelf... Geen compromissen sluiten met dat waar je zelf helemaal in gelooft... Het gaat helemaal goedkomen met jou, dat lees ik uit elk woord. Ik ieder geval wens ik dat van harte voor jou en je kinderen... Geloof in jezelf meid, je kunt het!
  Ik wens je een heel fijne avond en een heerlijke nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. geweldig meis, al het goeds voor de toekomst, geniet ervan , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kan niet de goede woorden vinden...
  Succes met alles.

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij ook heel erg bedankt Monique! Voor je moed en eerlijkheid om de vragen te beantwoorden en je verhaal te delen!!!

  En ik hoop echt dat je droom van een eigen winkel gaat uitkomen. Ik heb er alle vertrouwen in!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een openhartig interview.
  Ondanks de scheiding heb je geen spijt van het thuis zijn met jouw kleine kinderen. Daar mag je trots op zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi interview. Het doet zo recht aan de Monique die ik via dit blog heb leren 'kennen'. Dapper ook omdat je weet dat je negatieve reacties kunt krijgen. Jammer dat het zo vaak op deze zelfde discussie uitloopt. Ik wens je alle succes toe om je dromen te verwezenlijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Omi schrijft, niets is wat het lijkt, dan doel ik op " het verhaal " op het moederfront, hou je bij recepten over bloemkool en spruitjes e.d en hou de rest voor jezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach "Omi" wat bent u een zielig mens. Op blogger sinds november 2013, dus dit profiel extra aangemaakt voor uw laffe, anonieme schrijfsels. Iedereen kan een eigen blog beginnen en mag op een blog schrijven, wat hij / zij wil.

   Verwijderen