{ TE LANG GELEDEN }

Eigenlijk schaam ik me er wel een beetje voor.. Van het geld wat ik voor mijn verjaardag mocht ontvangen heb ik máánden terug al heerlijk tussen allerlei quiltlapjes geshopt. En met succes! In de winkel van Aztec Rose vond ik een Charm Pack met mooie rood/roze en bruin/beige stofjes van Moda. 'Cinnamon Spice' heet het. Zie je het rechts op de foto staan?


Heel veel maanden dáár weer voor kocht ik bij Ellen (Ellie's Quilplace) al het patroon voor de 'Hyacinth's Flower Garden'-quilt. Eén en één is twee, dus aan de slag zou je zeggen.. Ware het niet (zoals jullie inmiddels weten) dat mijn naaimachine niet meer de diensten bewees die ik van haar gewend was. Dussss...

Nu is de machine weer helemaal opgepoetst en klaar voor gebruik. Hoe leuk om er dan dit quilt mee in elkaar te gaan zetten? In gedachten zie ik het werk al boven mijn werkplek hangen..  ;o)


Laat ik eerst maar eens beginnen met het borduren van de 'middenstip'. Een vrolijke dame, zacht leunend tegen haar tuinhekje, omringt door prachtige bloemen, bijen en vergezeld van haar liefste kat. Hmmm... she reminds me of someone..

Welk handwerk ligt er bij jou binnen handbereik?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten