{ GRATIS BOODSCHAPPEN }

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Soms denk je dat de duvel de overhand heeft, anders weet je dat Hij voor je zorgt. Vorige week nog kreeg ik een cadeaukaart cadeau. Van de Jumbo. Nu wil ik liever geen bijdrage voor mijn gastvrijheid, maar soms willen mensen toch iets voor je terug doen 'om het extra mondje te voeden'. Zo dus vorige week voor de keren dat wij extra gezelschap in huis hadden. Niet nodig, maar wel heel lief.


Normaal doe ik nooit boodschappen bij deze supermarkt (nagenoeg alle groenten liggen per stuk in plastic verpakt en de schreeuwkleuren zwart/geel staan mijn gevoeligheid niet aan), maar vandaag wilde ik gebruik maken van de kaart. Een extraatje, dus besloot ik er ook een extraatje van te kopen, iets wat ik normaal qua prijs liever laat staan, maar wat voor mijn lijf juist wel goed zou zijn om te nemen. Powerfood, so to speak.

Met een praatje halverwege kwam ik later dan gepland bij de kassa's. Geen caissière te bekennen, wel drie wachtenden in rij bij de servicebalie. Ken je de vlot winkelen regel van Jumbo?

Today I was the lucky one  *Ü*

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuk mazzeltje!! En dan heb je dus ook nog de cadeaukaart weer over. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt.. Komt met komende verjaardagen helemaal niet zo slecht uit ;o)

   Verwijderen
 2. Geweldig verhaal;
  en geniet maar fijn van al die eerlijke heerlijke producten :-)
  Ik hoop van harte dat ze je goed zullen doen!

  Liefs uit Duitsland

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt het dubbel en dwars verdiend... mooi...kan je nog n keer de cadeaukaart gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeee...dan maakt je hart toch een vreugde sprongetje, en wat kan je dan dankbaar zijn hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat er zo voor jullie gezorgd wordt!

  BeantwoordenVerwijderen