{ MIJN EIGEN LAPPENDEKEN }

Sjonge.. wat een eenvoudige vraag al niet te weeg kan brengen.. Dank Clazien!


Met jouw vraag eerder deze week ben ik op zoek gegaan naar de foto's van mijn eerste zelf in elkaar geknutselde lappendeken. Een deken die trouwens nog steeds dagelijks door mijn oudste zoon wordt gebruikt. Voor een extra isolatielaag tijdens de afgelopen winterse nachten bijvoorbeeld, 's avonds op de bank om onder weg te kruipen of gewoon om tijdens een spel mee te spelen. Het maken ervan is het me meer dan waard geweest!


Bij het zoeken door al mijn mappen kwam ik ook nog wat andere dingen tegen. Foto's van allerlei handwerken, uiteenlopende recepten, mijn moestuin perikelen, knutselwerk voor verjaardagen.. Ik vond het zo leuk om dat weer allemaal onder ogen te komen, dat ik heb besloten vanaf nu zo af en toe achter de pc te gaan zitten om wat van mijn gearchiveerde berichten aan mijn site toe te voegen. En om te beginnen pak ik er dan natuurlijk de berichten met betrekking tot mijn lappendeken bij  ;o)


Alle foto's zijn nu voorzien van mijn huidige blognaam en als het goed is staan alle (oude) berichten weer keurig netjes gelinkt onder het tabblad 'Mijn eigen Lappendeken'. Op die zelfde pagina vind je trouwens ook nog wat dekens die toen ter tijd door anderen gemaakt zijn. Hopelijk werkt de tutorial van mijn allereerste lappendeken opnieuw als bron van inspiratie!

4 opmerkingen:

 1. Dit is leuk! Ik heb hem al eens opgeslagen, toen deze nog op je vorige blog stond. Ik heb namelijk altijd nog de intentie gehad zelf zo'n deken te maken ^^ Wie weet, als ik ooit eens mooie stofjes vind en de naaimachine van mijn moeder kan lenen, waag ik het ook mij hier eens aan te zetten :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige deken! Ik vind het altijd geweldig, mensen die zelf een lappendeken kunnen maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig Monique, jij ook hartelijk dank ! De deken is nog mooier dan in mijn herinnering !!
  Ik ga gauw aan de slag en hoop t z t een foto te sturen van mijn creatie.
  Ik geniet altijd erg van je gezellige verhalen, vooral van de handwerk blogjes .
  Groetjes,
  Clazien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So pretty, Monique, and the fabrics are lovely.
  Amalia
  xo

  BeantwoordenVerwijderen