{ TE VEEL }

Soms zijn er van die dagen dat er zo veel op je padje komt dat je het even niet meer weet. Dat kan zowel positief als negatief zijn; het is gewoon even te veel.

Zo rommel ik al een tijdje met te veel niet zo leuke dingen op mijn padje, maar gelukkig zijn er tussendoor ook heel veel leuke. En al die leuke dingen wil ik gezellig met jullie delen, maar door dan weer die niet zo leuke.. Het potje is een beetje overvol. Zo vol dat ik even niet eens weet wat ik nu als eerst met jullie wil delen..  ;o)


Misschien wel over hoe heerlijk het weer gister was en ik - voor ik er erg in had - met een open jas over straat liep. Of over de enorme voortgang van mijn jongste, de overheerlijke smoothies die ik samen met hem drink of over de eerste zaailingen die staan op te warmen in het vensterraam. Het is zo veel goeds!

Misschien deel ik dan vandaag alleen maar even dat de pijnmedicatie voor mijn hernia (links) nagenoeg verdwenen is, maar er wel een pijnlijke zwevende rib syndroom (rechts) bij is gekomen.. Gelukkig verhindert dat laatste niet dat ik langzaam aan toch weer voorzichtig wat steekjes zet  ;o)

5 opmerkingen:

 1. Zou het niet zo zijn dat je juist door de negatieve dingen zoveel meer geniet van de positieve dingen? Soms (hier in huis dan..) lijken de negatieve dingen zich dan op te stapelen, en dan moet ik echt even een stap opzij maken en het positieve opzoeken. Meestal ligt dat dan gewoon voor je neus :-)) En je hebt al zaailingen in de vensterbank! Je bent al verder dan mij, want ik heb alleen nog maar de zakjes met zaden in de handen gehad (bloos) Heel veel sterkte met je hernia en de rib! Ik denk aan je!

  Lieve groet, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien heb je daar wel helemaal gelijk in.. ;o)

  Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Soms kun je je inderdaad wel eens overweldigd voelen. Maar super dat je de mooie dingen nog steeds kunt voelen en zien.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat verdrietig te lezen dat het allemaal momenteel wat "te veel" is...
  Daar doorheen verweven beschrijf je ook hoopvolle mooie lichtpuntjes!
  Sterkte in deze situatie;
  wat moedig dat je ze met ons wilde delen.
  Gedeelte smart is halve smart...
  We leven (& bidden) graag met je mee!

  Trouwens...
  Wat een mooie foto met die verfijnde steekjes op het borduurwerkje :-)

  Liefs uit Duitsland

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sterkte Monique! En inderdaad, wat goed dat je het positieve blijft zien. Het negatieve zal namelijk toch ook altijd in meer of mindere mate aanwezig zijn....

  BeantwoordenVerwijderen