{ KINK IN DE KABEL }

Een bewaard lapje, dinerbord,
potlood en schaar..
Zal je nou net zien: hebben de kinderen vakantie, denk je heerlijk samen met ze van start te kunnen gaan om voor de verhuizing al hun speelgoed en troepjes uit te zoeken, hang ik zelf nog net niet boven de spuugbak..  :o(  Jakkes!

Gelukkig is het weer er vandaag toch ook totaal niet naar om er even lekker tussenuit te gaan (bof ik dan weer mee), dus vermaken de oudsten zichzelf met die veelkleurige bouwstenen. Uitzoeken, sorteren, toch weer bouwen, afbreken.. En ondertussen gaat jongste steeds meer op ontdekking en merkt daarbij dat niet altijd alles zomaar mag of zelfs handig is om te doen. Die bank lijkt in eerste instantie misschien een heel aantrekkelijk klimtoestel, maar met een beetje onhandigheid is de afdaling toch soms wat minder fijn dan gedacht..

Terwijl de één onderzoekt en de anderen bouwen, probeer ik - ondanks de neiging tot kokhalzen - valpartijtjes weg te kussen en achter de pc alvast het één en ander te regelen voor de administratieve veranderingen. Dat valt nog niet mee hoor. Maar gelukkig vond ik bij 'Verhuizen kun je zelf' een paar praktische tips en vooral ook handige checklists. Als kapitein van een kinderrijk gezin zijn dergelijke voorgekauwde lijsten op tafel geen overbodige luxe, zo kan ik je zeggen  ;o)

.. maken samen met een lintje,
dit liefelijk gebaar  ;o)
Verder hadden we de afgelopen dagen natuurlijk ook gewoon de Koningsspelen, vierden we Koningsdag, een verjaardag van oudste, flanste ik een cadeautje voor zijn verkering in elkaar en liet ik de was liggen voor wat het was. Echt hé? Het moet toch gewoon wel érgens stokken; alle ballen keurig netjes hoog houden is gewoon niet altijd te doen en voor mij momenteel simpel eventjes te veel. Je zwakte toegeven is ook een sport hé?  *Ü*

En om over een paar weken niet helemaal doorgedraaid en overspannen in mijn tuin te zitten (hij blijft leuk!) stop ik al wel vast mijn brei-, borduur-, naai- en overige handwerkspullen in een doos, maar houd ook wat breiwerk binnen handbereik. Zo maak ik dan in de avond, na een lange regeldag, voor mezelf een heerlijke kop thee, pak er een stukje volle cacao-reep bij en plof lichtelijk uitgeput op de bank. Mét een makkelijk breiwerk. Aan het eind van de dag kan ik dan toch weer even heerlijk productief ontspannen en val niet veel later relaxed in slaap. Als een blok. Dromend van..  *Ü*

6 opmerkingen:

 1. En of dat hectisch is; "VERHUIZEN"...
  Het is bijzonder stresserend omdat er zoveel tegelijk moet gebeuren.
  Heel veel gezondheid, kracht en sterkte + wijsheid toegewenst;
  "moeder verhuist" en dat is niet niks.
  Heb veel bewondering voor je!

  Zo lief dat snoezige ingepakte plantje :-)

  Liefs uit Duitsland

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vervelend dat je je niet lekker voelt zeg. Beterschap gewenst!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met inpakken enz! Spannend, leuk! Heerlijk vooruitzicht, die tuin!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap! En inderdaad schattig kadootje zo. Voor het laatst 22 jaar geleden verhuist, kan alleen maar raden waar je voor staat op het moment, succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beterschap! Na drie verhuizingen weet ik hoe vermoeiend het kan zijn, dus doe rustig aan en neem de tijd. Het gaat nog een drukke periode worden! En dat plantje! Lief!!

  BeantwoordenVerwijderen