{ MIJN MOEDERDAG }

Als vaders moeder vergeten, heb je steevast treurende kinders in huis..  :o(

Ach.. eigenlijk is het elk jaar wel hetzelfde. Maar met een vakantie voorafgaand aan zo'n bijzondere dag, kan ik er mijn klok op gelijk zetten dat de kinderen met lege handen staan. Zo ook zaterdagmiddag, bemerkte ik. Tussen neus en lippen door benoemde ik de aankomende dagen en bij het woord 'Moederdag' zag je ze lichtelijk schrikken. Dat vind ik dan zó vervelend!

Gelukkig is mijn oudste al een echte zelfstandige knul aan het worden en vroeg me dan ook of hij nog even naar het dorp kon. Na overleg met zijn zusje ging hij met slechts € 5,00 op pad en tja.. wat kan ik anders zeggen dan dat het werkelijk een kind van zijn moeder is?


Zondagmorgen werd ik verrast met een eau de parfum, reep chocolade en twee über vrolijke decoraties voor in de tuin. Vijf euro zei ik net hé?! Vind je dat niet geweldig? Nou.. ik wel! Ik kan je dan ook zeggen dat ik SUPER trots op hem ben. Mijn kanjer, op stap voor zijn moeder met de verantwoording voor de rest van het gezin. Mijn hartvormige afbakbroodjes en de zaterdag door de kinderen geplukte boterbloemen maakten deze Moederdag misschien nog wel meer bijzonder dan al de jaren ervoor.

's Morgens in alle vroegte drie heerlijk ondeugende droppies in mijn bed. Da's voor mij nou écht een momentje van geluk  *Ü*

En ja.. het kan écht, alles voor die prijs in huis halen. Zelfs ik was een beetje verbaast.. ;o)

6 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe bijzonder...echt schattig kinderen in de winkel voor Moederdag....ik geef dan altijd wat meer...gewoon omdat ik het zo lief vind......fijne week liefs Ria x 💜

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind kadootjes helemaal niet belangrijk, heb dat mijn kinders en man altijd op het hart gedrukt. Maar die zelfgemaakte knutsels van peutertjes......smelt <3 En dan zo’n ingestudeerd gedichtje bij het ontbijt ‘s morgens vroeg......aaaaah, lief! Inmiddels zijn het pubers en nodigde puberdochter me uit voor een lunch buiten de deur. Het restaurantje bleek dicht te zijn op Moederdag, maar dat ze dat spontaan voorstelde vond ik nog het allerliefst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook echt niet, de cadeautjes kunnen me werkelijk gestolen worden, maar die arme snoetjes als ze door hebben dat ze op deze 'speciale dag' niets voor hun moeder hebben..

   Verwijderen
 4. Dat hebben ze goed gedaan! Fijn dat je zo toch nog getrakteerd werd op moederdag. Ik hint ook altijd even naar mijn kinderen, zodat ze het niet vergeten. Kleine moeite, groot plezier denk ik dan maar : )

  BeantwoordenVerwijderen