{ BOVEN WATER }

Zo.. daar zijn we weer  *Ü*  Het was even gekkenhuis.. Druk! Maar het is achter de rug. Kasten gingen leeg, dozen vol en meubels uit elkaar. Inmiddels staan er weer meubels in elkaar, zijn er behoorlijk wat dozen leeg en kan ik weer redelijk alles uit de kasten pakken. Nog niet klaar, maar we zijn op weg  ;o)

Het begon allemaal op 17 april, nog geen twee maanden terug. Op die dag kreeg ik van de woningbouwvereniging te horen dat ik als vierde in rij kans maakte op een woning waarop ik eerder had gereageerd. Twee dagen later mocht ik langs voor een groepsbezichtiging en nu woon ik er gewoon alweer een week. Zo snel kan het gaan! Een hoop geregel, een hoop gedoe, terwijl het gewone gezinsleven ook gewoon zijn gang moest blijven gaan. Het was bikkelen, maar met hulp van derden is het me toch maar weer gelukt.


Toen ik een aantal jaar terug in het flatje vier hoog kwam te wonen maakte ik een beslissing waar ik tot op vandaag geen enkel moment spijt van heb gehad. Allereerst zei ik toen heel stellig dat het huis een tussenwoning zou zijn en dat we er niet lang zouden wonen. Ten tweede was ik heel zeker dat als ik weer zou gaan verhuizen, ik het door een heus verhuisbedrijf zou laten doen. En zo geschiede  ;o)

Steeds wanneer ik een zakcentje over hield ging het in de pot 'verhuizing'. En hoe zwaar de dagen soms financieel ook konden zijn, aan het potje 'verhuizing' werd niet getornd. Het was op een gegeven moment zelfs zo, dat het hele potje domweg werd vergeten.. Tot twee maanden terug. We gaan verhuizen! Oh wacht.. het potje mag open! Ik kon ons werkelijk de luxe van een echte verhuizer permitteren. En eerlijk is eerlijk.. die rust kon ik in deze dagen heel erg goed gebruiken. Mannen die hun vak verstaan. Heerlijk! Twee vrachtwagens voor de deur, een goederenlift tot onder het raam en de instructie vooral maar niets te doen, alles te laten. Pff.. wennen hoor!  ;o)

Onder het zonnescherm wat steken aan mijn eerste sok in ajour patroon breien

Zoals ik al zei: we wonen hier nu een dikke week en met dit weer echt geen straf, zo kan ik je zeggen. Wat genieten we allemaal op onze eigen manier van onze nieuwe plek! Er zullen dan ook vast snel weer nieuwe verhalen gaan komen, maar eerst moet ik nog wat verder aan de klus, de boel draaiende houden en een nieuw ritme zien te vinden. Een huis aan kant en goed georganiseerd huishouden is me toch ook wat waard *Ü*

14 opmerkingen:

 1. Hier gaat het avontuur ook beginnen. Pff verstand op nul en doorgaan, want wat komt er veel bij kijken. We hebben een ander huis, dus ons huis verkoop klaar maken en alles regelen.. Maar wat is het nog onwerkelijk ene wat hebben we er zin in! Hoe wonderlijk kan het lopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker je bent al helemaal verhuisd, heerlijk lijkt me dat..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk meis.....heb je nu een rijtjes huis ...of tuin ?...ben benieuwd ...liefs Ria ...heel veel woonplezier 💜

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk... zo'n potje... die met veel aandacht is aangelegd.... even vergeten... maar toen de tijd daar was voor zoveel rust kan zorgen. Geniet van je nieuwe plek...

  Lieve groet, Willeke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed van je! En wat heerlijk moet dat nu zijn. Heel veel succes met het vinden van jullie nieuwe ritme!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zie....ruimte, een tuin, zitten onder het zonnescherm...dat word( is) genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn voor je! Mijn zus en ik verhuizen vandaag...en ook wij hebben gekozen voor een verhuizer. Het ontzorgt je echt en de energie die je daarmee uitspaart kun je goed gebruiken voor alle andere dingen die moeten gebeuren! Heel veel woonplezier op je nieuwe plekje gewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk dat je 'over' bent. En fijn dat je het door echte verhuizers kon laten doen. Zoiets maakt het leven toch net weer wat makkelijker.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk voor jou en je kinderen! Het is je gegund!
  Neem de tijd om je ritme te vinden in de nieuwe omgeving.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat heerlijk dat je bent verhuist, wij moeten nog vol smacht wachten op de sleutel op 30 aug...
  ps. leuk om te lezen dat jij engelse patronen gebruikt, ik vind dat stiekem nog een beetje lastig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk voor je zeg...
  Geniet van dit nieuwe begin,
  een lege schone bladzijde in moeders boek.
  Ik zie uit naar de hoofdstukken die dit prachtige boekwerk vreugdevol zullen gaan vullen!

  Liefs vanuit Duitsland

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat ontzettend fijn voor jullie! Geniet van jullie nieuwe stek, jullie nieuwe thuis!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat fijn voor jullie!
  Het zal vast wel weer een warm thuis worden.

  BeantwoordenVerwijderen