{ NIEUWE ENERGIE }

Och lieve trouwe en nieuwe lezers.. waar heb ik jullie toch aan verdient! Dank je wel voor jullie warme en bemoedigende woorden. Ze doen me goed!  x

Gemaakt vanuit de winkel van Saskia

Vanmorgen ben ik - ondanks de nog ongekende druk(te) - even echt helemaal voor mezelf op pad geweest. Een (nieuwe) vriendin stond er al een tijdje op dat ik met haar mee zou gaan naar Rotterdam. Volgens haar moesten we echt hoognodig een bezoek brengen aan Ja,Wol, een wolwinkel in de stad. Hoe lang stond dat al op mijn wish-list en hoe hard had ik dat nodig! Voor een moment niet te hoeven (of kunnen) denken aan de problemen thuis, maar voor heel even alleen maar kijken, voelen, ruiken.. Wat een heerlijke morgen!

We begonnen de dag met een 'bakkie' bij Hopper Coffee in het Oude Noorden. Leuke kleine koffiebar, maar ik weet niet of ik het leuk genoeg vond er nog eens heen te gaan. Wel een vriendelijke bediening en heerlijke cake en dadelbrood, maar.. ik weet het niet. Anyway.. na de koffie liepen we een klein stukje terug de Zwaanshals in en ja hoor, op misschien wel het gezelligste hoekje van de straat..


Hups naar binnen en dan.. wat een gezelligheid! Niet alleen de prachtig gekleurde bollen en strengen wol met diverse accessoires geven je een warm welkom, zeker ook de eigenaresse; Saskia! Of dat je elkaar al jaren kent, zo wordt er over en weer verteld en gedeeld. Je voelt je bij binnenkomst direct welkom en zelfs bijna thuis. Hadden we vanmorgen maar wat meer tijd gehad, dan hadden we er zo makkelijk een uur of twee langer kunnen vertoeven. Het was genieten! En ja.. als je dan tóch tussen al die mooie bolletjes van wolletjes staat..  *Ü*

Laine Magazine uit Finland en mijn allereerste Knitters Bullet Journal van Ja,Wol

Noorse Finullgarn voor warme wintervoeten

Navia Cotton Wool voor de Marigold Cardigan uit Making #1

Drie bollen voor gewonnen sokkenpatronen van Nordic Stitches

Nog een week of twee in de nu nog lopende ellende en dan hoop ik zo goed als het gaat in de vakantie wat tot rust te kunnen komen. Met een overvol hoofd aan ideeën en patronen weet ik niet wat of welk project ik aan zal gaan pakken, maar voor zover ik het nu in kan schatten zal er vast wat op en van de pennen gaan.

Sjonge Marjon.. wat was het fijn er even tussenuit te kunnen en dan ook nog eens naar dit adres! Het is een morgen om nog lang en veel aan terug te denken. Dank je wel!

9 opmerkingen:

 1. Nou heerlijk meis het is je gegund fijn!!!....lekker even genieten....is voor iedereen fijn toch?...liefs van mij 💜

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend fijn berichtje...
  Zo heerlijk voor je dat je even los van alles intens kon genieten :-)
  Houdt dat vast...

  Veel liefs vanuit Duitsland

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een weelde in zo'n winkel....en o wat wordt je daar hebberig van he? Gelukkig kon je ook wat kopen...het is je gegunt.

  Nog heel even tanden bijten lieverd...you can do it

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat doet je goed hé meis! Even iets leuks doen met een vriendin! Goed zo dit vaker gaan inplannen voor jezelf. Al is het maar een stuk fietsen met koffie en wat lekkers mee gewoon even die dagelijkse routine doorbreken even puur jezelf zijn en niet de zorgende mama met veel zorgen aan haar hoofd. Hoop dat je een hele fijne vakantie gaat beleven samen met je kids. Liefs van Mina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n wolwinkel is als een snoepwinkel. Daar wil je in blijven rondkijken.
  Lieve vriendin die je even meenam.
  Ik wens je een heel fijne avond,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk zo'n dagje voor jezelf. Als ik het zo lees was het heel waardevol en kon je er ook echt van bijkomen. Fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heerlijk even een moment voor jezelf, dat had je wel verdient! Even energie op doen om de laatste berg te beklimmen tot de rust wederkeert. De winkel ziet er zalig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat was het een heerlijke morgen...zo van genoten. Momenten om in je gedachten in te lijsten.
  En wat heb je weer prachtige foto’s.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hou vol meissie! En wat heerlijk dat je meegenomen bent naar zo`n heerlijk wolwinkeltje! Ik zie mooie wolletjes liggen! Ben benieuwd wat voor moois je gaat maken voor de herfst en winter.

  Liefs van Petra

  BeantwoordenVerwijderen