{ PRIETPRAAT }

Oohh.. kijk eens! Daar staat 'ie  *Ü*  Heb ik toch maar mooi even helemaal in m'n uppie in elkaar geknutseld. En inmiddels is 'ie ook al weer aardig gevuld met mijn allerliefste 'ouwe meuk'; het begint hier echt wat te worden. Zo fijn!


Zo'n klein plaatje en praatje doet net denken of alles flink in en op orde is, maar schijn bedriegt. Momenteel zit ik in een wel zo'n verschrikkelijke situatie, dat niet alleen ik, maar zelfs mijn naaste omgeving er geen woorden meer voor heeft. En het vervelende van alles vind ik misschien nog wel dat ik er hier niks over kan delen of spuien, net hoe je het noemt. Schreef ik hier vaak mijn hersenspinsels van me af, onder het mom van de Miranda Warning 'anything you say can and will be used against you' is momenteel mijn mond gesnoerd. Enig idee hoe 'f*ck*d up' ik me voel? (Sorry..)

Ondertussen probeer ik heel hard de zin van het leven vol te houden en zoek ik zo goed en kwaad als het gaat naar een nieuw ritme in en om ons huis. En dat is nog knap lastig, heb ik al gemerkt. Nieuwe supermarkten om de hoek, opnieuw ontdekken. Prijsvergelijkingen. Te druk, dus maar even niet nadenken. Langere reistijd naar en van school, niet meer lopend maar op de fiets. Door weer en vooral ook wind, zo merkten we de afgelopen dagen. Nu kan ik daar wel in berusten, maar middelste heeft hier behoorlijk wat problemen mee, zo blijkt. Dat kan nog wat worden komend seizoen..  :-o  Handwerk blijft véél te lang in de kast en onkruid weet door het gebrek aan oplettendheid weer flink tevoorschijn te komen. Bijna vakantie toch?


Hier wel. Nog een week of drie en dan hoop ik even flink uit te kunnen blazen. Geen geren naar school, geen kijk op de klok. En als het goed is ben ik dan ook vrij genoeg om mijn hart te luchten. Misschien komt zelfs dat o-zo-vaak-besproken boek er nog wel..

Eerst maar eens die draai weer vinden. Koken, bakken, wassen, poetsen.. alles weer als vanouds, zoals grootmoe dat deed. Wat verlang ik daar weer naar! Aard van het beestje zullen we maar zeggen  ;o)

15 opmerkingen:

 1. Kan je wel elke dag even luchten bij een betrouwbare vriendin. Dit moet je echt doen hoor. Heel veel sterkte en ben trots op je. Je doet het toch maar allemaal in je uppie! Liefs Mina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe dan ok , je bent een sterk mens en ik geef je een virtuele hug en een hart onder je riem!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent sterker dan je denkt, hou vol, dag voor dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sterkte... en oma heeft gelijk... Juist het dagelijkse ritme van een jong gezin helpt om houvast te hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat er ook gaande is : veel sterkte!
  Juist dat simpele huishouden kan een fijn houvast zijn in moeilijke tijden.
  Ik hoop voor je dat het snel wat beter mag gaan.
  Lieve groetjes, Franca.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb even een heel stuk bij je teruggelezen, ben veel te lang weggeweest. Ik weet nog lang niet alles maar ik ken je al wat langer, het komt weer goed met je, maar duurt wel even. Heel veel sterkte Monique, dikke knuffel,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een schriftje waarin je alle slechte en lelijke dingen toevertrouwt zodat jij ze een beetje kwijt bent, schrijven, schrijven.
  Dat doe je al met je mooie blog, hoop dat voor jou vakantietijd wat zachtheid, wat rust brengt om je helemaal te richten op je kindjes en je nieuwe huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel sterkte Monique, dikke knuffel...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hè bah, zo naar dit. Je verdient zo je rust en geluk met je kindjes. Houd moed lieve Monique, het moet goed komen! Warme groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lieve Monique, We wensen je weer -Rust-Reinheid-en-Regelmaat- Lieve groeten van -The Three Little Women- <3 <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is allemaal ook niet niks toch, *dikke knuffel* uiteindelijk gaat het je lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er gezellig uit hoor...sterkte 💋❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben zo trots op je...😘
  En dat boek...?, ik ben de eerste☺️

  BeantwoordenVerwijderen