{ PUZZELEN MET PLANKJES }

Langzaamaan beginnen de verhuisdozen leeg te raken en komt het gezinsleven weer redelijk op gang. Soms grijpen we nog wel eens mis, maar over het algemeen heeft alles zijn plek wel weer gevonden. Al had dat best nog wat voet in aarde!

In de oude woning hadden we namelijk in elke kamer wel een inbouwkast. In de gang een fikse voorraadkast bijvoorbeeld. En in twee van de drie slaapkamers een tot aan het plafond gebouwde kleding- met bovenkast. Heerlijk al die ruimte! In de grote slaapkamer nog eens twee grote kasten en in de woonkamer een smallere waar koek en snoep zo lekker voor het grijpen lag. Al met al heerlijke en nuttig te besteden kastruimte. Tot je gaat verhuizen..


Alle spullen in de keuken wegbergen was niet zo'n probleem; van een keukenblok drie kastjes breed, zijn we naar een blok van vier kastjes breed gegaan. Zowel boven als onder, dus twee kasten extra. Daarbij hebben we in de woonkamer een heerlijk trapkast, waardoor de voorraad ook al snel zijn plek gevonden had. Maar dan.. de inbouwkasten.. hoe lossen we dat toch allemaal op? In ons geval lag de oplossing in het zoeken naar nieuwe opbergruimte. En die vonden we - hoe kan het haast ook anders - bij onze nog altijd favoriete Zweedse woongigant  ;o)  Maar dan komt het..

Even alle plankjes van een kast in elkaar knutselen..
Even alle plankjes van een grote kast in elkaar knutselen..
Even alle plankjes van een grote kast in je eentje in elkaar knutselen..
Even alle plankjes van een grote kast in je eentje met een ontdekkende dreumes in elkaar knutselen..


Geloof me.. je geduld wordt herhaaldelijk op de proef gesteld, maar de kast staat! Een mooie grote van zo'n drie bij twee meter hoog (jawel.. een Zweedse kast van drie bij twee in losse plankjes, schroefjes, duveltjes, dingetjes, enzovoort..) en inmiddels is de kast heerlijk gevuld met onze favoriete boeken, spellen en knutselgoed. Weer een kamer klaar! We voelen ons hier dan ook met de dag meer thuis in ons nieuwe huis. Zo fijn! Alleen is het nu hoog tijd geworden om ook de laatste nog met dozen gevulde kamer aan te gaan pakken.

Mogen jullie raden welke kamer dat is..  *Ɯ*

8 opmerkingen:

 1. Knap van je zeg;
  zo'n kast in elkaar zetten!
  En zo fijn om te lezen dat jullie je met de dag meer thuis voelen in jullie huis :-)

  Liefs vanuit Duitsland

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Al met al zijn jullie nog snel op orde vind ik! Fijn dat het is gelukt met de kast.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind ook dat je het snel weer een hoop voor elkaar hebt! Knap gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. You'll be settled in in no time :-)
  Amalia
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo herkenbaar poef... Ssst moet straks nog verhuizen hier ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En het is zo huiselijk gezellig bij je...!

  BeantwoordenVerwijderen