{ BIO, GROEN EN VEGGIE }

Het is niks dat ik nu vlak naast een goedkope Duitse supermarktketen woon, maar we doen ineens zo raar!  ;o)


Zoals ik al zei is het voor ons zo na de verhuizing weer even een draai vinden en dan met name met de boodschappen. Door het wegvallen van de auto en doordat de afstand naar school eigenlijk niet meer zo makkelijk lopend is af te leggen, ben ik aangewezen op mijn fiets met voorop een ielig klein mandje. Boodschappen bij mijn vertrouwde supermarkten doen wordt zo wat lastiger, dus gaan we op zoek naar een alternatief. En laat dat om de hoek nou net die Duitse super te zijn  ;o)


Nu moet ik nog wel wennen aan al die - voor mij - nieuwe producten, maar wat ik een aardig extraatje vind is dat ik nu veel makkelijker een bio of vegetarisch product mee kan nemen. Voor niet al te veel geld, wel te verstaan. En vorige week (of is het alweer die week ervoor?) hadden ze ook nog eens van die heerlijke 'groene' zakjes. Ja natuurlijk kocht ik die!  ;o)

Dus zo komt het dat we niet alleen veel biologischer en vleesarmer zijn gaan eten, maar dat we ook weer een stapje groener zijn. Nu alleen nog even die zakjes in praktijk gaan brengen...

7 opmerkingen:

 1. De zakjes werken prima. Ik heb mijn (katoenen) zakjes al eens bij een biologische supermarkt gekocht. Bij de reguliere supermarkten is mij al een paar keer gezegd hoe goed ze dat vinden en hoe handig. Bij de door jou genoemde supermarkt trof ik het een keer dat de jongen achter de kassa even niet wist hoe hij de appels nou af moest wegen :'o) Wel, gewoon in het zakje... Hij leek het niet helemaal zo'n goed idee te vinden. Ach, als hij de enige is... ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik in de buurt ben van die supermarkt, als ik moet werken dus want deze super zit niet in ons dorp, dan neem ik ook altijd wat Vega producten mee. Plus biogroentes en koffie😉

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hier ook altijd zakjes mee, alleen die zijn wel van ander merk omdat ik het belangrijk vond al een lange tijd geleden en die zijn van bio katoen :) Ben wel benieuwd hoe lang die liddl zakjes mee gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk toch...om de hoek nog wel!...wij hebben geen winkels in de buurt ...ik kom wel ook bij de lidl hoor ...maar ik ben nog erger...ik laat de boodschappen door de picnic bezorgen!!.....erg makkelijk nl!...fijne week verder groetjes Ria x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat geweldig. En volgens mij kun je voor al je boodschappen wel bij deze Lidl terecht.
  Fijne nieuwe week,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De Lidl is zo gek nog niet vind ik. En hun groente en fruit wint vaak een prijs omdat het zo goed zou zijn.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik mis de lidl dus echt! Voor wr hierheen verhuisden ging ik elke week naar de lidl. Er schijnt een lidl te komen in onze stad/dorp. Misschien rij ik er wel voor om als ie er is. Vond groenten en fruit echt van goede kwaliteit bij hun.

  BeantwoordenVerwijderen