{ SLAAP LEKKER }

Hoofdpijn.. het is iets wat ik inmiddels bijna dagelijks ervaar. Geen hoofdpijn-hoofdpijn, maar toch een wat drukkend gevoel in mijn hoofd. Niets bijzonders, niet genoeg voor een chemisch tabletje, maar om nou te zeggen dat het prettig voelt..

Bij De Gulle Aarde las ik jaren terug een bericht over een 'hoofdpijn-brilletje'. Niet moeilijk te maken en alle benodigdheden heb ik (standaard) in huis. Met een patroon uit het boek 'Sfeer maken - Decoraties voor een romantisch huis' en een oud voorraadstofje had ik binnen een handomdraai mijn eigen 'hoofdpijn-bril' in handen. Dat wil zeggen.. nog geen tel later werd het alweer uit mijn handen gegrist; oudste wil er ook één! Al was het maar om even weg te doezelen..  ;o)


De kleur van het oogmasker is bewust gekozen. Nou ja.. ik heb alle voorraadlapjes voor me neer gelegd en heb volledig op gevoel dit stofje tevoorschijn gepakt. Het bleef zich zeg maar steeds naar me toe trekken. En weet je waar de kleur bruin nu voor blijkt te staan?

Bruin is de natuurlijke kleur van moeder aarde en symboliseert de kracht van het doorzettingsvermogen. Het is de kleur van de aardegeesten en bevordert de besluitvaardigheid. Bruin is een beschermend en wijs kleur. In de magie staat bruin voor oude mensen, bloedverwanten, huis en haard, dieren, gunsten, telepathische krachten, concentratievermogen, financiële zaken, succes en bezittingen.

Ik knijp er even tussenuit..  ;o)

4 opmerkingen:

 1. Ik begrijp waarom je voor dit mooie lapje koos :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whoops! Was niet de bedoeling! Verkeerd muisklik-moment... :o(

   Verwijderen
 3. Een tip voor goedkope stofjes...kijk bij de kringloop of rommelmarkten voor dekbedhoezen...kosten vaak bijna niks maar je heb hele grote lappen stof voor weinig.

  BeantwoordenVerwijderen